Om os

​Holbæk Farvehandel er en af landets største farvehandler. Moderne, overskuelig i indretningen og med et udvalg der er både dybt og bredt – fyldt med inspiration.

Vi lægger stor vægt på at servicere vores kunder med faglig korrekt vejledning – såvel professionelle som private, farveglade kunder.

Vores medarbejdere er alle faglærte branchefolk med den samme indstilling. Nemlig at levere gode produkter med kvalitet til en konkurrencedygtig pris – og så selvfølgelig en god, gammeldags service.

Vi elsker at få stillet spørgsmål – og vi gør vores yderste for at give så gode svar som muligt.

Du finder forretningen på L.C Worsøesvej 2 i Holbæk.

Butikken er ca. 1000 m2 og præsenterer farveglad inspiration til boligen, tæpper, solafskærmning og professionelt grej til både fagmanden og gør-det-selv. Der er gode parkerings muligheder lige ved døren.

Vi kører hver dag varetur i Holbæk området, og leverer naturligvis, uden beregning, lige til døren.

  Vi støtter hvor vi kan..

Vi er en del af lokalområdet og støtter derfor flere lokale aktiviteter, ligesom vi bakker op om bl.a. sundheds- og forskningsorganisationer.

 

Velkommen tilbage

Vi har nu åbent igen!

Vi passer på hinanden, holder afstand og spritter af. Har du spørgsmål, er du velkommen til at  kontakte os via telefon 59 43 09 92 eller på mail:  mail@holbaekfarvehandel.dk

Vi glæder os til at se dig.

 

Ny hjemmeside er under opbygning

Vi undskylder besværet, vores nye hjemmeside vil være online så hurtigt som muligt.

Nordsjö logo
Idé og design logo