Gardiner

HUSK !!!

Vi kan blande ALLE farver og er farve specialister i håndtoning

Vi har en farvescanner, som kan identificere alle farver

Vi kan levere varer i Holbæk og omegn

Altid frisk kaffe på kanden

Vi tilbyder alt i solafskærmning

Indvendig

Rullegardiner

Stilfulde, praktiske og velegnede til næsten alle vinduer. Rullegardiner har været én af danskernes favoritter i årevis. Hvadend det drejer sig om små eller store vinduer, ovenlys eller dreje-kip vinduer findes der altid en smuk og funktionel løsning med rullegardiner.

Lamelgardin

Oplev lamelkollektioner der er designet til at tilbyde en løsning til enhver smag og ethvert budget. Kollektionen spænder over smukke basis stoffer såvel som særlige strukturerede stoffer, der bidrager til et flot og holistisk udtryk i hjemmet.

Persienner

Persienner er særligt velegnede til at justere lysindfaldet gnidningsfrit. Modsat et rullegardin, der kun kan trækkes op og ned, kan persiennens lameller kippes og derved vinkle lysindfaldet fra vinduerne. I vores nuværende kollektion af alu- eller træpersienner har vi nøje udvalgt farver, nuancer og prints i tråd med de nyeste trends indenfor boligindretning.

Plisségardiner

De fleste kender plisségardinet som det siksakkede stof, der trækkes ned fra toppen af vindueskarmen. I virkeligheden kan plisségardinet meget mere end det. Om du har runde, skæve eller skrå vinduer, om det skal betjenes manuelt eller elektrisk, så har vi en løsning. Vores lystransmitterende plisségardiner blødgør og filtrerer lyset effektivt, så du på en behagelig måde får glæden af masser af dagslys og tilmed et smukt udtryk

Duo Rollers

Duo Rolleren er Stilas svar på et luksus rullegardin. Denne specielle form for solafskærmning har to lag stof med skiftevis transparente og ikke-transparente striber, som giver dig rig mulighed for at regulere lysindfaldet helt efter behov.

STILA er vores hovedleverandør. Besøg deres side her

Udvending

Markiser

Terrassen og haven bliver oftere og oftere en udvidelse af boligen. Derfor har vi i vores udvalg af markiser lagt stor vægt på skabe de bedste forhold for et skønt udeliv. Skab behagelig skygge om sommeren og få det meste ud af året ved at forlænge ude-sæsonen med en kvalitetsmarkise.

Screens

Udvendige screens kan være den perfekte tilføjelse til boligen, hvis du ønsker at skabe et bedre indemiljø på en nem og integreret måde. De særligt slidstærke screens er populære som middel til at fjerne irriterende skær på computerskærme og samtidig yde komfort via nem fjernbetjening og automatisk styring.

Parasoller

Der er intet som at nyde en solrig sommeraften på terrassen - eller som at søge ly af solens varme sommerstråler om dagen i den kølige skygge af en parasol. Med en parasol fra Stila får du en yderst komfortabel løsning af højeste kvalitet. Derfor giver vi altid 5 års garanti på vores parasoller.

Pergola

Leder du efter en luksuriøs og yderst komfortabel overdækning til din terrasse eller have? Med en pergola kan du skabe en forlængelse af dit hjem ud på terrassen, som ikke fås ved en almindelig markise. Med mulighed for både lys, varme og vindafvisning er vores elektriske pergola den oplagte mulighed for at forkæle dig selv på terrassen hele året.

Gardin- og indretningsekspert Pia, står klar til at hjælpe og rådgive