Gulve

HUSK !!!

Altid frisk kaffe på kanden

Vi kan blande ALLE farver og er farve specialister i håndtoning

Vi leverer varer i Holbæk og omegn

Vi har en farvescanner, som kan identificere alle farver

Slidstærke gulve i flot design

Trægulve

Et trægulv giver rummet dybde og en varm stemning. Eg, ask, bøg eller fyr, bringer naturen ind i boligen. Som plankegulv, parket eller klikgulv er der masser af muligheder. Vi fører trægulve fra danske Tarkett - en sikkerhed for et gulv som holder i mange år.

Vinylgulve

Vinylgulve er praktiske og næsten uopslidelige. Kvaliteterne i dag er så gode at man næsten ikke kan finde et lettere gulv at vedligeholde og rengøre. Smukke mønstre, farver og naturtro print af f.eks. planker, snyder øjet - i køkkenet, bryggers eller badeværelset.

Laminatgulv

Klik,klik - så lægger laminatgulvet sig nemt og sikkert ud i rummet. Et laminatgulv kombinerer de bedste egenskaber fra et "rigtigt" trægulv og kunststofgulve. Utroligt slidstærke og nemme at holde rent, men stadig med det visuelle indtryk af natur og lun stemning. Og så er et klik-laminat gulv nemt at lægge. Kom ind og hør mere om hvordan.

Tæpper

Tæpper giver ro og varme i boligen. Dæmper støj og høje lyde og giver en behagelig overflade at gå på. Vi har et stort udvalg i alle slags væg-til-væg tæpper fra f.eks. EGE tæpper og Danfloor, ligesom vi har et fint udvalg i løse tæpper. Vore gulvafdeling tilbyder desuden både professionel opmåling og montering.

Tilbehør

Hvis du selv ønsker at få lagt et nyt gulv, så kan vi også hjælpe med et bredt udvalg i det rette værktøj og tilbehør. Vil du hellere overlade arbejdet til professionelle, står vores gulvlæggere klar til at hjælpe dig.

Kom ind og se vores store udvalg i tæpper og gulve