Maling

HUSK !!!

Altid frisk kaffe på kanden

Vi kan blande ALLE farver og er farve specialister i håndtoning

Vi leverer varer i Holbæk og omegn

Vi har en farvescanner, som kan identificere alle farver

Indendørs maling

Når vi skal vælge stil eller type af indretning i vores bolig, så har vi alle forskellige ønsker og drømme. Nogen af os vil have det lyst og luftigt i nedtonede farver og med stilrene detaljer. Andre vil måske hellere skabe en følelse af hygge med mørke, dybe farver, en dæmpet belysning og bløde tekstiler. Nordsjö's malinger giver dig alle muligheder for inspiration og et godt resultat. Vi er farvespecialister, så kom ind i butikken og spørg os

Udendørs maling

Et pudset hus er et smukt syn. Især når det står friskt i farverne. Det danske klima stiller krav til din facademaling, og her er Nordsjö med helt fremme. Med en selvrensende maling fra Nordsjö er du sikker på en flot og pæn facade i mange år, uden at du behøver bruge sommertiden på at rengøre udvendigt. Kom ind og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med puds- eller betonfacader.

Træbeskyttelse til al slags vejr

Træbeskyttelse handler ikke bare om maling og farver. Træbeskyttelsen er husets yderste beskyttelse mod vind og vejr. Med en træbeskyttelse fra Nordsjö giver du dit hus langvarig beskyttelse samt et friskt og moderne udseende, uanset om du vælger en mat, blank eller transparent. Det er dig som bestemmer!

Transparent maling

Transparent træbeskyttelse eller olier fremhæver træets naturlige åretegninger og holder udseendet smukt og friskt, uanset om det er plankeværket eller den store træterrasse i fornemt træ. At påføre transparente malinger eller olier kræver det rette grej og lidt øvelse for at resultatet bliver så godt som muligt. Vi vil gerne fortælle dig hvordan.

Heldækkende

Heldækkende maling tjener to formål. At give overfladen den ønskede rustikke farvelag samt at beskytte træet mod solens udtørring eller regn og rusks negative påvirkning af træet. Vores heldækkende malinger fra Nordsjö rummer flere forskellige egenskaber - og vi har altid et forslag til en optimal løsning.

Tilbehør

Med det rette værktøj er det halve arbejde gjort. Næsten, ihvertfald. Sikkert er det, at det rette grej gør arbejdet både lettere, sjovere og giver et godt resultat. Vi har et stort udvalg af maleværktøj fra kvalitetsleverandører - og vi er ikke bange for at fortælle dig, hvordan du bedst bruger det. Kom ind og hør mere.